top of page

Over Caring Coaching & Counselling

Caring Coaching & Counselling voor een realistische kijk op samengestelde gezinnen!

Anker 1

Een samengesteld gezin is fundamenteel anders dan een traditioneel gezin. Door dit te onderkennen, kun je een begin maken met het beter leren omgaan met de specifieke uitdagingen binnen het gezin, zodat er minder spanningen zullen zijn en meer begrip.

Deze realistische kijk deel ik graag door ouders en stiefouders in samengestelde gezinnen te informeren, begeleiden en samen te brengen. Ook wil ik er begrip mee creëren in de buitenwereld, de omgeving, voor de bijzondere situatie van samengestelde gezinnen.

 

Wil je begeleiding bij het vinden van meer rust in je samengestelde gezin? Neem contact op via caringcoachingcounselling@gmail.com. Een eerste telefonische afspraak om af te stemmen, is kosteloos. In persoonlijke gesprekken kunnen we vervolgens samen naar de dynamieken kijken die spelen in je samengestelde gezin en ieders plek en rol daarin.

 

Mocht je met andere (stief)ouders in contact willen komen om ervaringen uit te wisselen en met elkaar mee te denken over oplossingen voor problemen binnen het samengestelde gezin neem dan deel aan de online praatgroep die ik organiseer of word lid van de besloten Facebook-groep die ik beheer.
Voor aanmelden of meer informatie, mail naar: caringcoachingcounselling@gmail.com

Vanwege mijn eigen jarenlange ervaring met leven in een samengesteld gezin als ouder én als stiefouder heeft dit onderwerp mijn bijzondere interesse. Mijn kennis en scholing op het gebied van samengestelde gezinnen, communicatie, gespreksvaardigheden, conflictbemiddeling (mediation) en coaching & counselling zet ik graag in om je te helpen bij het trotseren van de uitdagingen die je tegenkomt.

 

 'Karin is een hele fijne coach, die mij handvatten en verrijking heeft gegeven in mijn denkwijze voor/over een samengesteld gezin. Soms heb je een luisterend oor en persoon nodig die van afstand “meekijkt”/meedenkt. Iemand buiten de gehele situatie. Karin heeft mij geleerd om even uit de situatie te stappen, na te denken over een situatie en dan te reageren en te handelen in een situatie. Bewustwording en bewustmaking van processen en gedachtes. Anders kunnen en mogen denken en hier een weg in maken/vormen. Als allerlaatste heeft Karin mij geleerd dat IK er ook mag zijn. En geleerd om weer tijd voor mezelf te maken! Bedankt Karin voor de fijne gesprekken.'

Voor meer reviews zie pagina 'Reviews'.

Caring Coaching & Counselling is gevestigd in Zeist, aangesloten bij Stiefacademie Nederland en beroepsvereniging LVSC. 

StiefacademieNederland-Logo-Alt.jpg
Logo beroepsregister 200 dpi_0.jpg

Gun je jezelf een coaching- & counsellingtraject?

Neem contact op via: 

caringcoachingcounselling@gmail.com

bottom of page